<sup id="dslll"><ol id="dslll"></ol></sup>

    <dl id="dslll"></dl>
    <div id="dslll"></div>
      <progress id="dslll"><span id="dslll"><ruby id="dslll"></ruby></span></progress>

      <progress id="dslll"></progress>
      <menuitem id="dslll"><menu id="dslll"><form id="dslll"></form></menu></menuitem>

          <div id="dslll"><tr id="dslll"></tr></div>
          <dl id="dslll"></dl>
          您當前所在的位置:首頁 > 項目案例 > 住宅景觀設計 > 正文
          • 華潤橡樹灣夕陽下
          • 華潤橡樹灣夜景
          • 華潤橡樹灣
          • 華潤橡樹灣一角
          • 華潤橡樹灣入口
          • 華潤橡樹灣大門
          • 華潤橡樹灣整體圖
          • 華潤橡樹灣夕陽下
          • 華潤橡樹灣夜景
          • 華潤橡樹灣
          • 華潤橡樹灣一角
          • 華潤橡樹灣入口
          • 華潤橡樹灣大門
          • 華潤橡樹灣整體圖

          【武漢】華潤·橡樹灣

          POST TIME:2013/7/23 17:21:21

          主創設計:雨果
          景觀風格:托斯卡納
          項目面積: 1.4萬平米
          項目地址:武漢武昌
          開發商: 華潤置地
            項目地塊位于武漢市武昌區鐵機路,景觀設計內容包括兩部分,展示區和一期居住區景觀,其中展示區位于項目地塊南面,總占地面積約1.4萬平米,區內包含會所,售樓處和商業建筑。
            項目定位為學院地產,景觀設計應充分尊重地塊的歷史文脈和典型特征,盡量配合建筑思路,注重歷史感和人文精神塑造,營造濃郁的學院氣息,演繹項目獨特文化內涵。

            景觀設計從整體空間布置和具體細節設計入手,著重利用現狀喬木保留和利用場地遺留下舊紅磚的再利用。法國DELD當代景觀設計公司主創設計師參與設計,為了營造學院場景氛圍,場地設計成院落式圍合布局,將著力創造出社區共享空間與開放公共空間,通過塑造生動、休閑的社區活動場景,加強住區住戶的活動,形成在室內和室外、建筑和人之間、不同背景的人群之間能很好的往來與思想交流。


          China Resources Oak Bay
          Lead designer:Hugo
          Style: Tuscany
          Area: 14,000 ㎡
          Location: Wuchang District, Wuhan City, Hubei Province?
          Developer: Coastal real estate investment Co., Ltd
            The project locates at the Tie Ji Road, Wu Chang District, Wu Han. The landscape design divides into two parts, the display area and the housing area landscape design. The display area, which includes clubs, sales offices and commercial buildings, locates at the southern of the project land with an area of 14,000 square meters.
            The project has been positioned as the institute real estate, thus landscape design should fully respect the parcel of the historical context and typical characteristics and follow architecture ideas to the greatest extent which are paying attention to the history and the humanities spirit, creating a full-bodied academic ambience and deducing project unique cultural connotation.
            The landscape design starts with the whole space spatial arrangements and the details, and takes the current reserved tree condition and the reuse of the remaining red bricks into consideration. The space is designed to be the courtyard enclosed layout which provides community sharing spaces and the open public spaces to create a college ambience. The community activities enhance the communications and interaction between households, outdoors and indoors, the buildings and people and the residents with different backgrounds.

          安全聯盟站長平臺

          11选5技巧稳赚公式